perjantai 23. tammikuuta 2015

Viikko pähkinänkuoressa

Hola!

Nyt on ensimmäinen täysi työviikko takana! Aika hujahtaa töissä hurjan nopeasti, mutta se kertoo ainakin siitä, että on mielekästä ja kiinnostavaa puuhaa. Kaikista projekteista ollaan selvitty oikein hyvin, vaikkakin välillä hassut kielimuurit tulee vastaan. Mayra (ompelija) puhuu vain epanjaa ja me sinnikkäinä tyttöinä koitetaan pölistä espanjaa takaisin muutamilla sanoilla ja fraaseilla. Yllättävän nopsaa kieltä kumminkin oppii, se on hyvä.

Loppuviikkoon siis mahtuu kahden morsiuspuvun yläosan kaavojen korjaamista ja proton ompelua. Ensi viikolla tarkastellaan miltä valmiit protot vaikuttaa. Puuhastelin myös muutamien pukujen viimeistelyvaiheiden parissa. Ompelin erääseen hääpukuun selkään helminapituksen, viimeistelin toisen puvun 6-metriä leveän helman sekä tein monia korjausompeluita kuten ompelin käsin kahteen korsettiin napinlävet ja tein lisää pieniä kaavakorjauksia.
-C

Sain huomata karvaalla tavalla, kuinka liikkeen suosio voi vaikuttaa omiin töihin negatiivisella tavalla! Torstaina Ruth alkoi selittää seuraavaa työtäni kaavamuutoksien tekemisestä.. ..ja asiakas käveli sisään kauppaan ja omi Ruthin! Ja sitten asiakkaita tulikin solkenaan! Haihduin taka-alalle tekemään tyllikukkia, koska se on uusi zen-paratiisini.
Myöhemmin pääsin jatkamaan kaavamuutoksien tekoa: asiakkaan tyllialushameen kaavoja muutettiin, jotta sen laskeutuvuus paranisi ylälantion kohdalla. Mukava päästä tekemään kaavamuutoksia, koska ne ovat tärkeä osa työtä.
-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti